top of page

Campeonat de Catalunya 2018

Aquest diumenge 22 d'abril s'ha realitzat al GEN Roses, el 1º campionat de Catalunya de pesca Caiac, modalitat esportiva en clara progressió, on els esportistes es desplacen amb impuls de rem o pedals i equipen les seves embarcacions amb nombrosos "gatgets", per subjectar tots els estris necessaris per la pesca i la navegació.

La jornada ha començat a les 7h del matí amb un lleuger esmorzar i a les 8h totes les embarcacions a l'aigua, per dirigir-se a la zona acotada per la pesca, compresa entre el far del port pesquer i punta falconera, fins 1'5 milles mar endins a la badia de Roses. Amb unes condicions marítimes i atmosfèriques immillorables els esportistes s'han implicat per aconseguir pescar les captures més preuades per tenir la màxima puntuació, alternant tècniques de pesca amb artificials fent spinning, curricant i jigging, i pesca amb esquer natural pescant a fons.

La jornada de pesca anava evolucionant sense gran activitat i les captures de grans peces es feien esperar, calia dons fer una bona base de peixos comuns que a la fi fes pujar la classificació. Es podien presentar un màxim de 5 peixos per espècie.

Ales 13h ha finalitzat el campionat i els pescadors s'han dirigit a l'espai de varada del GEN Roses, on s'ha realitzat el control de les captures, destacant la pesca de sorells, besucs, serrans i pagells.

El guanyador del premi a la peça gran ha estat en MEDHI BEN IDDER amb un pagell de 30 cm i 369 punts.

El tercer classificat JOSÉ MANUEL RODRÍGUEZ amb 1135 punts, segon classificat XAVIER NETTO amb 1254 punts i el guanyador i medalla d'Or del Campionat de Catalunya de pesca Caiac per CARLOS SÀNCHEZ amb 1634 punts.

La jornada ha finalitzat amb un gran dinar de germanor i el sorteig dels regals cedits pels col·laboradors i patrocinadors del campionat.

Entradas destacadas
Entradas recientes
Archivo
Buscar por tags
No hay etiquetas aún.
Síguenos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page